Munkahelye | Eleven Kft.

Galéria

Eleven Kft.
Budapest
Cím:
1037 Budapest, Törökkő utca 5-7.
Telefon:
+3614369113
Weboldal:

Az Eleven Kft. egy családi vállalkozásból vált a hazai vízicsúszda-ipar piacvezető szolgáltatójává, de a szenvedélyünk nem ér véget a csúszdáknál: vizes élményelemekkel, csúszdaelektronikával, tervezéssel és tematizációval is foglalkozunk.

Ha csúsztatok már a kisvárdai Aquacinemában, a Sárvári Gyógy- és Wellessfürdőben vagy a hajdúszoboszlói Aqua Palace extrém csúszdáin, akkor már ki is próbáltátok élményelemeinket, és reméljük, hogy sikerült kalandosabbá tennünk a nyaratokat.

Ha az a terved, hogy egy nap megnyitod saját vízi parkod (vagy véletlenül már van egy), és tanácsadásban, kivitelezésben, létesítmény-üzemeltetésben van szükséged segítségre, akkor szolgálatodra állunk.

Ha egyelőre nincsenek ilyen terveid, de szívesen csobbannál valahol, nézz körül honlapunkon, ahol több mint 80 hazai fürdőt ismerhetsz meg referenciáink között, és megmutatjuk, hogy milyen élményelemekkel igyekszünk felpezsdíteni a fürdőzést.

Büszkék vagyunk Biztonsági Osztályunkra is, melyet ügyvezető igazgatónk kedvence, Lulu vezet gyakornokaival, Yodával és Zsömivel.

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: