Üzletközpont | AsiaCenter

Galéria

AsiaCenter
Budapest
Cím:
1152 Budapest, Szentmihályi út 167-169.
Telefon:
+3616888888
Weboldal:

Az AsiaCenter bevásárló- és irodaközpont 2016. február 14-én nyitotta meg kapuit a háziállattal érkező látogatók előtt is; ma már vendégeink közel 10%-a hozza kis kedvenceit is magával.

Állatbarát házirendünk honlapunkon (kattintson ide) és az épületben is megtalálható. Piktogramos matricákkal informáljuk a háziállattal érkező vásárlóinkat (itatók, kisállatoknak veszélyt jelentő területek, kijelölt étkező helyek).

Rendezvényeinken örömmel érvényesítjük az állatbarát szemléletet:

• idén is nagy siker volt az AsiaCenter Állati Kölyöknap.

• örömmel segítettünk minden partnerünknek a jótékonysági eseményeik szervezéséhez.

• mi adunk otthont a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ (ROKK) kutyáinak tanításához, de vakvezető- és segítőkutyák kiképzése is zajlik nálunk.

Megnyitott az európai színvonalú kisállat szakrendelő, a Vet For Pet, ahová az Állatmentő Liga esetkocsija külön az erre kijelölt speciális útvonalon juttathatja el a sérült állatokat.

A Kedvencek Korzóján állateledel üzlet, terrarisztika és állatpatika működik, illetve nemrégiben egy akvarisztikai szaküzletünk is nyílt. Partnereink között tudhatjuk többek között a Rex Alapítványt, az Ebremény Egyesületet, az Állatmentő Angyalok Alapítványt, a Hungária Dobermann Klubot, a Spániel Tenyésztők Egyesületét, a Kanga Alapítványt, az Állatmentő Ligát, a Kutyások a XV. Kerületért Állatvédő Egyesületet, valamint a Kutyabarat.hu-t is.

A pályázati anyagunkról bővebben: http://www.asiacenter.hu/attachment/upload/uzletkozpont.pdf

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: