Munkahelye | AsiaCenter iroda

Galéria

AsiaCenter iroda
Budapest
Cím:
1152 Budapest, Szentmihályi út 167-169.
Telefon:
+3616888888
Weboldal:

Az AsiaCenter 2016. februárja óta állat- és családbarát bevásárló- és irodaközpont. Ennek megfelelően az üzemeltetési irodánk is szeretettel fogadja a házi kedvenceket.

Sőt, egyenesen támogatjuk, hogy kollégáink ne hagyják otthon négylábú barátaikat, hanem másodmagukkal érkezzenek a munkába. Irodánk valóságos ebparadicsom: 9 kutyus jár be napi szinten vagy alkalomszerűen hozzánk.

Ők is jelentős szerepet játszanak a mindennapjainkban:

• Mokka, a mindig játékos német vizsla. Nomen est omen; erős, akár egy feketekávé.

• Miguel, a 12 éves spániel keverék, aki a Rex Kutyaotthon Alapítványból érkezett közénk.

• Mushu, a leonbergi, aki az első találkozás óta sülve-főve Miguel hű barátja. • Két keverékünk, Snaci, a spániel és Zénó, a törpe schnauzer. Ők is befogadott kutyusok, akik azért lehetnek velünk, mert a gazdik kutyabarát helyen dolgoznak. 

• Állandó vendégként itt van velünk Pupi, Süti és Mimi, a francia pamut kutya, az egyedüli lány a csapatban.

• Waczak, a 2 éves németjuhász is olykor feltűnik, ő a Készenléti Rendőrségtől érkezett.

Irodánk tehát egy valóságos kutyaparadicsom, hiszen nagy terek, nyugisarkok és vackok állnak a rendelkezésükre. A nagy játszadozások után ott pihenhetnek, illetve finom falatokkal és frissítő vízzel töltődhetnek fel. Az irodánkból nyíló tetőkertben pedig az erre a célra kijelölt helyen, a higiéniai előírásoknak megfelelően végezhetik el a kis- és nagydolgaikat.

A pályázati anyagunkról bővebben: http://www.asiacenter.hu/attachment/upload/munkahely.pdf

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: