Munkahelye | JULIUS-K9®

Galéria

JULIUS-K9®
Szigetszentmiklós
Cím:
2310 Szigetszentmiklós, Ipar utca 10-12
Telefon:
+3624515560

Mi nem kutyabarátok vagyunk! :) Nekünk természetes, hogy a kutyáinkkal együtt vagyunk és együtt élünk.

Nem a barátaink, nem kedves ismerősök, hanem egyszerűen az életünk állandó részei. Szeretünk velük lenni, sokszor aggódunk értük, és még többször kiborítanak! :)

Együtt, egymásért élünk. A munkánk attól is sikeres, hogy sok olyan emberrel dolgozunk együtt, akik nem napi pár órában képzelik el a „kutyázást”, hanem csakis olyan helyen szeretnének munkát vállalni, ahol a kutyájuk velük lehet.

Nálunk nem furcsa, hogy a kutyáknak ugyanakkora helyük van az irodában, mint a gazdájuknak, nem meglepő, hogy egy szőrös nyúlfül -mint a legfinomabb rágcsa- kerül elő egy táskából, és senki nem lepődik meg, ha hóban, fagyban sétálni indul valaki a kutyájával.

Élvezzük a kutyák társaságát, ezért a munkakörnyezetünket is úgy alakítottuk ki, hogy ők is élvezhessék a mi társaságunkat: irodáinkat ösztönösen úgy terveztük, hogy a kutyáknak saját, kényelmes helyük lehessen a gazdáik mellett; kutyaszüneteket jelöltünk ki, és kutyafuttatót is kialakítottunk.

A JULIUS-K9® 20 éve gyárt olyan kutyafelszereléseket, amiket élmény használni. Egy kifogástalan minőségű hám a közös élményekről szól. Termékeinken keresztül ezzel szeretnénk gazdagítani minden kutyát és minden gazdit. Munkahelyként hasonló célunk van- hogy kutyák, gazdáik, sőt, a nem kutyás munkatársak is egyedi élményekkel gazdagodjanak, miközben azon dolgoznak, hogy a világ kutyái és gazdái is minél több kalandot éljenek át együtt.

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: