Vidéki étterem | Pörc Bisztro és Delikát

Galéria

Pörc Bisztro és Delikát
Balatonkenese
Cím:
8174 Balatonkenese, Széchenyi út 1.
Telefon:
+36705971882

A Pörc talán legfontosabb értékei a család és a jó illat, egy kutyának pedig ezek a mennyországot jelentik. Mi is igyekszünk ehhez felnőni és úgy bánni velük, mintha a mi családunk tagjai lennének.

A Pörc Delikát immár hatodik éve működik, az elejétől fogva szeretet övezi a kutyákat minálunk, mi magunk is kutyások vagyunk mióta élünk. Nálunk nem könnyű nekik mégsem - kolbászerdő, sonkahegyek és tepertős kosarak illatorgiája, ők pedig viselkednek.

A család vendéglője és boltja az 1800-as évek végétől működött, mi pedig ugyanazokat az elveket és értékeket valljuk. A receptjeink is a legtöbb esetben ugyanazokat tartalmazzák és az eljárások is hagyományosak.

A bisztró 2 éve nyitott, idén pedig sokat finomítottunk a kínálaton - immár ott is szinte mindent mi magunk készítünk. Tésztát, kenyeret, és a delikát alapanyagait használjuk elsősorban.

Hatalmas és gyönyörű kerthelyiségünk gyeppel és árnyékkal igazi játszótér a blökiknek, plusz programként pedig egy macskát tudunk felajánlani. :)

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: