Munkahelye | RecruIT Kft.

Galéria

RecruIT Kft.
Budapest
Cím:
1023 Budapest, Árpád fejedelem útja 26-28. Óbuda Gate I. em.
Telefon:
+36202879217
Weboldal:

2012-ben alakult munkaerő-közvetítő cég vagyunk. Egy szoftverfejlesztő céggel osztjuk meg székhelyünket, így IT-t nem csak elméleti síkon ismerjük.

Az IT-sok mellett azonban mindennapjainkat négylábú barátaink teszik még izgalmasabbá. Tárgyalóink neve is arról árulkodik, hogy milyen fontos számunkra az állatbarát munkavégzés. Az interjúkat a Vizslában, a Dobermannban vagy a Tacskóban tartjuk, a falakról is a kutyusok képei figyelnek minket.

A kis szőrös hangulatfelelősök segítenek legyűrni a stresszt és a napi nehézségeket.

Ők a trénereink, és rengeteget tanulunk tőlük: Egészségtudatosságot: Rugó például minden kétlábútól elvárja, hogy megszámlálhatatlan alkalommal hajoljon le a labdáért és szórakoztassa Őt, így gondoskodik a napi mozgásunkról.

Multitaskingot: Hibátlanul tudjuk egyszerre nézni a monitort, telefonálni, dobni a labdát, és mindezt úgy, hogy mégsem a nyomtatót találjuk el.

Kommunikációt: A kutyák mindig egyértelmű jelzéseket adnak, csak meg kell tanulni értelmezni ezeket a jelzéseket. Viszont konfliktus esetén nem szerencsés a kutyák példáját követni. Irodai környezetben kevésbé hatékony, ha rámorgunk a kollégákra.

Türelmet: Ugyanis a simi addig tart, ameddig tart. Ha sürgős dolgod is van, mindig türelmesen meg kell várnod, amíg a kutyus engedélyt ad a pocakvakarás felfüggesztésére.

Spontán boldogságot: Egy őszinte mosolyhoz semmi más nem kell, csak egy kutya. Csupán a jelenlétével képes elérni, hogy egy rossz nap visszavonhatatlanul széppé váljon.

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: