Munkahelye | Dentsu Aegis Network Hungary Média Kft.

Galéria

Dentsu Aegis Network Hungary Média Kft.
Budapest
Cím:
1027 Budapest, Kacsa utca 15-23. 2 emelet
Telefon:
+3614112200

Bár évekig tartott, mire sikerült elérni az irodaház üzemeltetőinél, jelentjük 2019-től végre mi is kutyabarát iroda lettünk!

Aki járt már a Dentsunál, tudja, hogy az irodánk egy hatalmas open office, amit nem pont kutyabarátra terveztek, hiszen egy légtérben már néhány vidám négylábú is hatalmas káoszt tud okozni, de mi ennek ellenére úgy döntöttünk, belevágunk.

Először is csináltunk belső felmérést, és a legnagyobb örömünkre a kollégáink túlnyomó többsége - majdnem 140 fő - megszavazta a kutyabarát irodát, amire nagyon büszkék vagyunk.

A kutyabarát irodává válást pedig azzal folytattuk, hogy kialakítottunk egy tök jól működő keretrendszert, azaz bevezettünk néhány könnyen betartható szabályt, így az open office kifejezés is új értelmet nyert nálunk. Sikerült úgy nyitni a kutyusok felé, hogy közben a nem kutyások hétköznapjait sem zavarja meg senki, sőt, az elmúlt félévben mindannyiunk életét megszépítették az új, négylábú kollégák.

A fejleményeknek köszönhetően pedig nemcsak saját magunknak intéztük el a kutyabarát irodát, de egyúttal az irodaház többi bérlője számára is megnyitottuk a lehetőséget, így bízunk benne, hogy további cégek csatlakoznak hozzánk a jövőben, hiszen a napi munkát tényleg fel tudja dobni egy-egy rohangáló kutyus.

Ezt a kutyás csoportképünk fotózása közben a saját bőrünkön is tapasztalhattuk, amikor egy röpke órára szinte megfordultak a kutya-ember arányok, és a Dentsu majdnem egy emberbarát kutyairodává változott át, mindenki legnagyobb örömére.

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: