Munkahelye | Publicis Groupe Hungary

Galéria

Publicis Groupe Hungary
Budapest
Cím:
1037 Budapest, Montevideo utca 10
Telefon:
+361349300
Weboldal:

Nálunk, a Montevideo utcában hosszú hagyománya van a kutyázásnak. A Publicis Groupe ügynökségei már évek óta kutyabarát munkahelyként üzemelnek.

Aki hozzánk betér, az minden emeleten talákozhat egy vagy több barátságos ebbel: van nálunk fekete kutya, barna kutya, fehér kutya, róka kinézetű kutya, tarka kutya, hosszú kutya, rövid kutya, alacsony és magas kutya, ugatós kutya (persze csak akkor ugat, ha indokolt), csendes kutya, mentett kutya, fajtatiszta kutya, keverék kutya, lánykutya, fiúkutya (golyókkal vagy anélkül :( ), bújós kutya, félénk kutya, őrült kutya – a legtöbbjük persze egyszerre több hasonló tulajdonsággal is rendelkezik.

Számos (plátói) kutyaszerelem szövődött már az irodák műfüves közösségi terein, sok elégedetlen nyüsszögés hallatszott már be konferenciahívásokba, előfordultak balesetek is, sőt, volt már balhé is (hogy labdán vesztek össze vagy egy plüssállaton, már senki sem emlékszik rá), ám mindig mindent megoldottunk.

Az irodaparkban lévő füves területek kiválóak az irodai munkában elmacskásodott testek megmozgatására. Nincs jobb mint két meeting között labdázni vagy fogócskázni egyet a réten. A kutyusok jó hatással vannak az itt dolgozók hangulatára, ám akadhat néhány kivétel. Például macskákat nem foglalkoztathatunk. Ők nem éreznék jól magukat.

Elnézést kérünk minden érintett cicától.

Üdv: Pascal, Hunter, Mici, Toffee, Dante, Masni, Pisze, Csinszka, Negro, Leon, Luna, Babér, Milu, Watson, Brúnó, Eddie és a többiek!

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: