Munkahelye | Morpho Communications

Galéria

Morpho Communications
Budapest
Cím:
1037 Budapest, Seregély u. 12.
Telefon:
+3614880255
Weboldal:

Hogyan lett a Morpho kutyás munkahely? Történt egy nap, hogy kolléganőnk behozta az újonnan mentett kis foxi féle kutyusát, Töpit, aki boldog, szabadságot kedvelő vadászkutya felmenőkkel rendelkező öntudatos eb lévén igencsak kihasználta a szökési lehetőségeket.

Így nem volt mit tenni, jött ő is dolgozni. Töpi lett az első bejárós négylábú kollégánk. Valójában sosem definiáltuk magunkat, hogy kutyabarát munkahely vagyunk-e vagy sem. Valahogy magától értetődő volt, hogy a kutyáknak szabad jönniük. Külön köszönjük a félősebb kollégáknak, hogy nyitottak voltak és örömmel látjuk, hogy ők is közelebb kerültek a négylábú kis kedvencekhez!

Na de hol is tartunk most? - Tip-tip, kop-kop .. - Ma is van kutyánk?

A kollégáknak pedig már kerekedig a szemük és mosolyra húzódik a szájuk. Mindenki szívélyesen üdvözli a jövevényt és nyugtázza, hogy ,,Ma nagyon jó dolgod lesz itt!”. Bár az kérdés, hogy ki élvezi jobban a közös munkát, a kutyus vagy a kollégák. Vagy épp az ügyfelek és az ő négylábúik, ugyanis gyakran érkeznek hozzánk ők is a kis kedvenceikkel.

Több kollégánk örökbefogadott kutyus boldog gazdija és közösen örülünk a lehetőségnek, hogy itt lehetnek velünk. Sokunknak ugyanis csak vágyálom a négylábú családtag, viszont amikor kutyus van az irodában, olyankor egy napra mindenki gazdivá válhat!

Négylábú kollégáink név szerint: Töpi, Ropi, Zsömle és Rozika, akik irodai életéről az Instagram oldalunkon gyakran posztolunk képeket: https://www.instagram.com/morpho_hu/

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: