Munkahelye | Julius-K9®

Galéria

Julius-K9®
Szigetszentmiklós
Cím:
2310 Szigetszentmiklós, Ipar u. 10-12.
Telefon:
+3624 515560
Weboldal:

Anélkül, hogy túlzásokba esnénk mondhatjuk: mindenünk a kutya. Így volt ezzel vállalatunk ügyvezetője, Sebő Gyula is, amikor gondolt egy merészet, és céget alapított, immáron 20 éve.

A „beszélő” kutyahámok története ugyanis éppen 20 évre nyúlik vissza, és ez idő alatt, a Julius-K9 hámjai az egész világot meghódították, piacvezető szerepet vívva ki Európában.

Fejlesztőcsapatunk a legapróbb részletekben is próbálja megalkotni a tökéletes harmóniát a kutya és gazdája munkájában, kapcsolatában. A termékeink bőven túlmutatnak az EU által támasztott szigorú követelményeken. Fontosnak érezzük olyan produktum előállítását, amely valóban előnyös az ebek és gazdik számára egyaránt, így a tesztelést odafigyelve, valódi kutyák és gazdik tapasztalataira alapozva, velük együtt végezzük: Csupi, Boci, Ison, Iza, Duplo, Tücsi, Menta, Reno…

Csakhogy néhányat említsünk azokból a négylábúakból, akik a vállalatnál dolgozó munkatársak kutyáiként rendszerint segítségünkre vannak a termékek tesztelésekor, vagy éppen egy-egy új felszerelés fotózásakor. A kutyákért való rajongás egészen a vezetőségtől indul, hiszen Sebő Gyula, a feltaláló maga is kutyatulajdonos, állatbarát, míg a társtulajdonos, Bakos Anikó a vállalati tevékenységei mellett egy menhelyet is létrehozott néhány éve.

Az Eb Árvaház lakói főként gyepmesteri telepről kerülnek be a menhelyre, és a szükséges rehabilitáció, valamint esetleges orvosi kezelés után keresnek gazdát számukra. Jelenleg több, mint 60 eb van az Eb Árvaház gondozásában. A központi iroda is természetesen kutyabarát: nálunk mindennapos, hogy a négylábúak elkísérik a gazdit dolgozni, az irodai élet velük teljesedik ki. Az olyan kutyák pedig, akik nem érzik magukat jól egész nap az irodában, a cég udvarán, a számukra épített jókora kifutóban élvezhetik a „munkát”, de az ebek közötti konfliktusok elkerülése érdekében kennel is rendelkezésükre áll.

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: