Munkahelye | Kiwi Print

Galéria

Kiwi Print
Budapest
Cím:
1163 Budapest, Cziráki út 26-32.
Telefon:
+36203851441
Weboldal:

Digitális nyomdánk 2007-ben nyitotta meg kapuit. Azóta folyamatos változáson, fejlődésen esett át, ma már az egészen kicsi formátumtól a hatalmas giga méretekig bármit meg tudunk valósítani a gyártás és dekorálás területén.

Nálunk a kiskutyák minden reggel időben érkeznek, szigorúan betartják a reggelire szánt időt, illetve a tízóraizást. Fogadják a vendégeinket kedves vakkantással, eztán pedig simit dögönyözést követelnek. Ha fázunk, akkor Charlie örömmel gombócosodik az ölünkbe- természetesen csakhogy ne fázzunk meg!

Ebédre percre pontosan érkeznek, a dolgukat pedig önjáró módon intézik az üzem területén kívül: „Happyke!Gyertek vissza de nagyon gyorsan!” Délutáni kávé helyett nálunk labdázás, kergetőzés vagy épp bújócskázás pörgeti fel az adrenalit – Frigyes a legextrémebb helyekre tudja eltüntetni a labdáját, akkor viszont nyomda STOP, keresés INDUL!

A nap végén a haza vezető úton pedig tündéri szuszogás vagy épp horkolás kíséretében szenderülnek álomra a kis majmok, hogy erőt gyűjtsenek a következő kemény munkanapjukhoz. Mi már nem is tudjuk másképp elképzelni a napjainkat ugatás, szörcsögés, bújás vagy épp kunyerálá nélkül, így határozottan hiszünk abban, hogy egy munkahely lehet több és jobb, ha igazán kutyabaráttá válik, hiszen még a legnehezebb időszakokban is képesek pillanatok alatt mosolyt csalni bárkinek az arcára.

No persze nekik sincsen rossz életük, okkal hangzik el a felkiáltás nálunk: „Szeretnék kiskutya lenni a Kiwi Printben!”

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: