Munkahelye | Central Médiacsoport Zrt.

Galéria

Central Médiacsoport Zrt.
Budapest
Cím:
1037 Budapest, Montevideo utca 9.
Telefon:
+3614371100

Nem tudjuk pontosan, összesen hány gazdi is dolgozik a Central Médiacsoportban. A látogatottsági adatok azt mutatják, hogy minden szerkesztőségre jut egy négylábú jóbarát.

Az irodaház folyosóin határtalan magabiztossággal vonulnak a büszke kutyusok, akik közül megkülönböztetünk állandó és alkalmi, bejáró kutyákat. Az állandó „bentlakók” minden nap elkísérik gazdijukat a Centralba. Velük tartanak a zord időjárás ellenére is, ha bundájuk csuromvizes lesz, mert jól tudják, hogy a Centralban várja őket pihe-puha takarójuk. Akkor is velük tartanak, ha a gazdinak épp rossz napja van, vagy fontos megbeszélés miatt izgul napok óta, őket semmi sem tántorítja el.

Az alkalmi látogató kutyusok többnapos felkészülés után, a legjobb formájukat mutatva, egy-egy napot töltenek a Centralban. Kecsesen, érdeklődően, bár kissé bátortalanul ügetnek végig a folyosón. A büszke bentlakók sokáig vizslatva az új arcokat, végül barátságot kötnek az új ebadtákkal. A Centralban élő kutyák specialistái a női tartalmaknak, a 24.hu-nak köszönhetően naprakészek a belföldi és külföldi történésekben, figyelemmel kísérik a Nosalty forgatásait és azokat az autókat, melyekben kényelmesen utazhatnak.

A reggeli megbeszélések, a szerkesztőségi pörgős napok különösen nyugtatóan hatnak az ebekre, akik ekkor alusszák legmélyebb álmukat. Ez a hatás viszont kölcsönös. A legnagyobb káoszban is képesek nyugalmat, bíztatást adni, és egy fontos felismerésre juttatni, hogy álljunk meg egy pillanatra!

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: