Munkahelye | Café Communications Kft.

Galéria

Café Communications Kft.
Budapest
Cím:
1037 Budapest, Seregély utca 3.-5.
Telefon:
+3618803000

Volt már itt minden. Egyszerre csak három kutya lehessen az irodában. A kutya mindig legyen a gazdija mellett. Vagy fordítva.

A kutya ne jöjjön be meetingre. A kutya ne mehessen be a konyhába. Aztán mi lett? Most éppen 7 kutya volt bent egyszerre. Néha falkában közlekednek irodáról irodára. Gazdik nélkül. És a meetingekre is bejönnek. Többnyire gazdájuk nélkül. Csak úgy, mert érdekli őket a téma.

Na, jó, a konyhába tényleg nem mennek be. Ma már azt tűnik fel, hogy jé, de kevés kutya van most bent.

A gazdikkal összefutva az első kérdés: Loki hol van? (Loki szabadon behelyettesíthető: Borisz, Frankie, Zokni, Luca, Vino, Füge, Sámli, Alíz, stb.) Akárhogy is nézzük, a kutyák a fejünkre nőttek. És nem bánjuk.

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: