Munkahelye | Umbrella

Galéria

Umbrella
Budapest
Cím:
1036 Budapest, Perc utca 2.
Telefon:
+36 1 336 0913
Weboldal:

DOG DAYS @ UMBRELLA

A produkciós ügynökségként dübörgő Umbrellánál jó kutyának lenni, és nem csak azért, mert a loftos kialakításnak köszönhetően loopolva kergetőzhetnek az ebek az irodában, hanem mert ennyi fura filmes fazon között senki sem a négylábúra gyanakszik, ha lába kél a szendvicsének vagy nagyot horkant valaki az iroda sarkában.

Az Umbis kutyáknál Photoshoppolni sem lehetne szebbeket, okosak is, hiszen pontosan tudják, hogy ha kint van a “hangot veszünk” tábla, beugatni tilos, a vaníliás karika a catering, nem pedig a juti része, és hogy a szereposztó kanapén heverve bármikor becsúszhat egy főszerep!

Mi sem bizonyítja jobban a cég teljesítményét, minthogy a bundás banda mérete monoton növekedést mutat.

Csak Q4-ben ketten, Shenzi és Betti verődött a tisztelet parancsoló falkához: Barkához, Luluhoz, Lucihoz, Newtonhoz, Pamihoz, Vincenthez, Zsizsihez és a többiekhez, akik tárt mancsokkal várják az újabb csatlakozókat is!

És most jön a legjobb adat, amit a bilétánkra írhatnánk, a mentett blökik aránya az Umbrellában 100%!

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: