Romkocsma | Retox Bar

Galéria

Retox Bar
Budapest
Cím:
1066 Budapest, Ó utca 41.
Telefon:
+36706340949

A Retox Bar híres szuper hangulatáról, őrült programjairól és határtalan kutyaszeretetéről.

Az Ó utcában található romkocsma és hátizsákos bár a legnagyobb szeretettel várja az ideérkező két-és négylábú vendégeket.

Gyertek be egy korsó sörre vagy egy különleges koktélra, illetve egy tál vízre és egy kiadós simogatásra. Nem sok mindent veszünk komolyan, de a kutyák iránti szeretetünket mindenképp! Az elmúlt években ezért számos kutyás rendezvény és örökbefogadó nap került nálunk megrendezésre.

Amellett pedig, hogy minden erőnkkel támogatjuk a menhelyeket és állatvédő szervezeteket, mi magunk is mindannyian büszke kutyás/macskás gazdik vagyunk.

Látogassátok meg Facebook oldalunkat, ahol ízelítőt kaphattok a Retox világából: https://www.facebook.com/RetoxPartyBar/

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: