Munkahelye | Herz Kreáció Kft.

Galéria

Herz Kreáció Kft.
Budapest
Cím:
1134 Budapest, Angyalföldi út 5/B
Telefon:
+361 794 3052
Weboldal:

Mi vagyunk a Herz Kreáció kreatív ügynökség, egyre növekvő csapattal és egyre növekvő számú négylábú kollégákkal. A cég alapítása óta kutyabarát iroda vagyunk, ami nagy büszkeséggel tölt el bennünket.

Az első perctől kezdve velünk van Goldie, aki a nap nagy részét gazdija mellett tölti, még akkor is, ha ő esetleg elmegy az asztalától, a kutyus hűségesen követi az egész irodán keresztül. Ha megelégeli a pihenést, akkor farokcsóválva kiáll az iroda közepére potenciális áldozat után kutatva, majd mindent bevet, hogy a maximális simogatást és pocakvakarást kapja.

A másik, legújabb négylábú kollégánk Kópé, aki néhány hete jött be először az irodába, eleinte szorosan a gazdija asztala mellett töltve a napot. Néhány alkalom elteltével azonban megbarátkozott Velünk. Most már szívesen napozik az ablakon beszűrődő fénysugár alatt vagy egy szerencsés kolléga asztala mellett.

Ezek a történetek nap, mint nap mosolyt csalnak az arcunkra, és egy picit gazdivá tesznek mindannyiunkat. Ez nem csak a kutyusoknak jó, hiszen a simogatások esélye nagyot nő, hanem nekünk is, mert azok is élvezhetik azt a rengeteg szeretetet, amit egy kutyus ad, akik otthon nem engedhetik meg maguknak, hogy sajátjuk legyen.

Öröm látni a mosolyt mindenki arcán, amikor egy kicsit megpihenhetünk és a kutyikkal foglalkozhatunk a nap bármely szakában.

A kutyabarát munkahely egy win-win szituáció, hiszen jó társaságban, jobban telik a nap!

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: