Munkahelye | MyAd Marketing

Galéria

MyAd Marketing
Budapest
Cím:
1033 Budapest, Szentendrei út 95.
Telefon:
+36 1 920 1668
Weboldal:

Mi vagyunk a MyAd Marketing csapata! Egy dinamikusan fejlődő integrált marketingkommunikációs cégként tevékenykedünk, ahol a tappancsok száma jóval megelőzi a kollégáink lábainak számát. Mindannyiunkat büszkeséggel tölt el, hogy már a kezdetektől állatbarát irodaként működünk, ahová a kollégák szabadon behozhatják négylábú társaikat.

Nálunk a hagyományos munkahelyekkel szemben, nem a munkaidő felénél tartunk szünetet, hanem rugalmasan akkor, amikor kedvenceinket hívja a természet. Irodánkban a babzsákok nemcsak a kreatív munkát segítik elő, hanem a kutyusok állandó komfortérzetét is támogatják. Ha bejössz hozzánk, ne csodálkozz, hogy mielőtt a csengőt megnyomod, már egy kisebb fogadóbizottság vár lelkesen az ajtóban. Számunkra fontos a tisztaság, de a rendszeretetünket nem befolyásolja pár szétszórt játék.

Ebédidőben fix, hogy nem eszel egyedül. Szinte visszautasíthatatlanul kopogó szempárok kísérik végig étkezésedet. Bár figyelünk mindenkinek a diétájára, de olykor közösen bűnözünk.

Sajnos nem minden kutya életét tudjuk olyan széppé tenni, mint amilyenné ők varázsolják a MyAd hétköznapjait, azonban törekszünk arra, hogy támogassuk azokat, akiknek a legnagyobb szükségük van erre. Innen jött tavaly az az ötlet, hogy a karácsonyi ajándékokra szánt összeget a Zöld Menedék Állatvédő Alapítvány menhelyének és a Mancs a Kézben Kutyamentő Alapítványnak adjuk. Ezzel segítve a gazdátlan kutyák és macskák, illetve az életet mentő kutyák napi ellátásának folyamatos biztosítását.

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: