Munkahelye | Dot Creative Kft.

Galéria

Dot Creative Kft.
Budapest
Cím:
1123 Budapest, Nagyenyed utca 16. fszt. 1.
Telefon:
+36302450919
Weboldal:

A Dot kreatív ügynökségnél mindenki önmaga lehet. Nem számít, hogy kettő, vagy négylábon pörögsz, nálunk megtalálod a helyed.

Új ügynökségként hamarabb volt kutyatálunk, mint tárgyalóasztalunk, és az ötletelések közben a legtöbbet le nem jegyzetelt szó egészen biztosan a fekszik. Kis kopogós kollégáink a főnökség jóvoltából velünk tarthatnak a csapatépítők nagyrészére is.

Ludwig, a rezidens agarunk szinte már kolléga. Általában békében fekszik gazdája lábai alatt egészen addig, míg be nem toppan Tofu, hogy gazdijával, aki az ügyvezetőnk, felrázzanak mindenkit lendületes energiájukkal.

Pumba, csapatunk kékvérű tacskója olykor hangos ugatással jelzi, ha valamit észre kellene vennünk- szerinte, és boldogan gömbölyödik mellénk bármikor.

A gyönyörű border colliek, Cody és „Crazy Eye” Menta mindenkit elvarázsolnak, és minden bizonnyal ők osztják a legtöbb pacsit. A városi életet még szokó Cirka, az ölelgetnivaló golden retriever simiporszívóként cirkál az irodák között.

A képeken nem szereplő Sámli épp jól megérdemelt szabadságát tölti. Hogy miben különbözünk a többi kutyabarát munkahelytől? Itt mindenkit úgy szeretünk, ahogy van, legyen az két, vagy négylábú.

A Dot-nál az vagy, aki, és ugyanígy tiszteletben tartjuk és támogatjuk a négylábú munkatársaink személyiségét is. Van, aki félős, van, aki néha-néha kukázna egyet, van, aki 1000 fokon ég, és van, aki inkább végig aludná a napot- most a négylábú kollégákról beszélünk.

Ezek vagyunk mi, és a kutyabarát munkahelyünk.

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: