Munkahelye | MediaCom Magyarország Kft.

Galéria

MediaCom Magyarország Kft.
Budapest
Cím:
1123 Budapest 12. ker., Alkotás u. 53. épület C épület. II.
Telefon:
+3613467020

Engedjétek meg, hogy lassan 8. bocsánat, 56. betöltött életévemmel, mint senior szakeb, meséljek nektek a Mediacomnál töltött napjainkról további 9 szőrös kollégám nevében is.

Reggelente nem balra a park felé, hanem jobbra indulunk el - innen már tudom, hogy ez is egy izgalmas nap lesz. Amikor beérünk az irodába, még egész kevesen vannak, úgyhogy csak be kell ülnöm a bejárathoz és minden beérkező embertől EGYESÉVEL begyűjthetem az ÖSSZES simit. Na jó, nem az összeset, a másodikon levő négylábú barátoknak is bőven jut a jóból.

Aztán mire gazdi magához tér a reggeli kávé után, levisz a teraszra, ahol általában összefutunk a haverokkal és akkorákat rohangálunk, hogy utána alig kapok levegőt. Mondjuk Francia Bulldog vagyok, szóval ez végül is annyira nem fura.

A többieknek ezek után még marad energiája, általában kísérik a gazdikat meetingről-meetingre, jönnek-mennek a folyosón, bekúsznak az asztalok alá, gyűjtik a potyasimiket. Az új irodába direkt miattunk került állatbarát szőnyeg így gyanútlanul be tudok osonni a társosztályok szobáiba és elcsenhetem kollegáim játékait. Az ebédidőt izgatottan várom, mindig megpróbálom elővenni őzike szemeimet, de csak néha, esik le egy két finom falat.

Estére nagyon elfáradok, sok médiakampányon dolgozunk, és otthon már csak vacsizni van erőm. Reggelig durmolok, hogy másnap újult erővel léphessek az irodába.

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: