Munkahelye | Human Dialog

Galéria

Human Dialog
Budapest
Cím:
1126 Budapest, Tóth Lőrinc utca 31.
Telefon:
+36 1 235 0975
Weboldal:

Az egész talán 2014-ben kezdődött, amikor is kutyák, cica, hörcsög és tengerimalacok jöttek gazdáikkal dolgozni a Human Dialog irodájába a Zöld Zebra Állat- és Természetvédő Egyesület szervezésében életre hívott Vidd Magaddal a Kedvencedet Dolgozni Napon.

Azóta az állati jófej kollégák jelenléte mindennapos nálunk, hasznos munkatársak, mondhatni, haszonállatok! Ilyen a kutyavilág a Human Dialognál, nézd meg itt: www.vimeo.com/365724281 Részt vesznek a megbeszéléseken, HR vonalon tesztelik a felvételre jelentkezők cukiságfaktorra való érzékenységét, vagy jó példa, amikor Szpoti közreműködött az ügyfelek részére szervezett évkezdő kvízjáték sorsolásán.

Társadalmi, jótékonysági szervezetek kommunikációjával foglalkozó ügynökségként számos, az állat- vagy természetvédelem területén tevékenykedő nonprofit ügyfelünkkel dolgozunk együtt, az állatbarátság a munkánk része, ilyen a Noé és a Rex állatotthonok, a Madártani Egyesület, a Madárkórház Alapítvány, a Baráthegyi Vakvezető Kutyaiskola Alapítvány, a Magyar Vakok és Gyengénlátók Szövetsége és a kutyaiskolájuk, neves segítőkutya képző szervezetek, mint a Kutyákkal az Életért Alapítvány és a Neo Segítőkutya Egyesület.

Ügyfeleink révén alkalmunk volt többször részt venni vakvezető kutyás érzékenyítő foglalkozásokon is, de szerveztünk önkéntes napot a Rex állatmenhelyre, utóbbi alkalommal egy cica is új gazdira talált egyik munkatársunk személyében.

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: