Szálloda | Alsóörs Marina Hotel és Étterem

Galéria

Alsóörs Marina Hotel és Étterem
Alsóörs
Cím:
8226 Alsóörs, Vasút utca 7.
Telefon:
+36303057341

Az Alsóörs Marina Hotel 2016 óta várja vendégeit a Balaton keleti medencéjének egyik legszebb pontján.

A közvetlenül az Alsóörs Marina kikötő partjára épült hotel, mind külső, mind belső kialakításában harmonizál a Balaton természetes közegével. Az egész évben nyitva tartó szállodánk, színvonalas szolgáltatásaival várja a pihenni, kikapcsolódni vágyó Vendégeit és kis kedvenceiket.

Kutyabarát szállodaként nagy hangsúlyt fektetünk a kis négylábú barátainkra, öröm számunkra, hogy boldog elégedett emberekkel és kisállatokkal találkozunk az év során. Szállodánk mozgásra és pihenésre is egyaránt alkalmas egyedi területen helyezkedik el, hisz akár a nagy sétát választja a mólón, vagy egy hempergést a zöld fűben, a kis szőrös barátunk mosolya mindig garantált lesz.

Négy évszakos teraszunknak köszönhetően akár hűvösebb időben is a szabadban vacsorázhatnak, az időjárás nem szab gátat a gyönyörű panoráma melletti étkezésnek. Tökéletes úti cél a vízi sportok szerelmeseinek, hiszen kikötőnkben lehetőségük van hajó, illetve elektromos csónak bérlésére, valamint saját hajó tárolására.

Előnyös elhelyezkedése miatt a túrázni vágyóknak is jó kiindulási pont a Balaton-felvidék bejárásához. Tihany 15 km-re, Balatonfüred 8 km-re, Veszprém pedig 30 km-re található. Hotelünk egész évben nyitva tart, így remek kikapcsolódási lehetőséget kínál azoknak, akik a nyári főszezon helyett, inkább a téli vagy őszi Balatonban gyönyörködnének.

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: