Bolt | Kellys Bicycles

Galéria

Kellys Bicycles
Budapest
Cím:
1051 Budapest, Arany János utca 15.
Telefon:
+3620 975 5732
Weboldal:

Every bike has a mission valljuk a szlogenünkben, azaz minden kerékpárnak küldetése van.

A közel 30 éves márkát egy testvérpár alapította. Mára saját gyár, fejlesztőmérnök csapat, megbízható és stabil hátttérszolgáltatási rendszer és világszerte ügyfelek várják a Kellys innovációit.

A márka mögött azonban még sokkal több van, elkötelezettség a kerékpáros kultúra, az egészséges életmód, az aktív szabadidő, a jó társaság mellett. És nem is kérdés, hogy ebben a kutyáknak is helyük van, legyen szó irodai munkáról, montainbike versenyről, közös utazásról, vagy egy jó kávéról a nap közepén.

Céljainkat Partnereink is vallják, és büszkék vagyunk rá, hogy az azonos szemlélet, azonos irányt ad. Nem is kérdés, hogy a Kellyst forgalmazó 100-nál is több bolt a legmenőbb, mert nemcsak termékeikkel, de szolgáltatásaikkal is személyre szabott törődéssel várják ügyfeleiket.

Akár 6 lábon is.

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: