Bolt | HeloVelo Bike & Cafe

Galéria

HeloVelo Bike & Cafe
Pápa
Cím:
8500 Pápa, Korona u. 46.
Telefon:
+36707035120
Weboldal:

Szeretsz bringázni? Na és kávézni, vagy akár jókat beszélgetni? Nálunk ezt együtt megteheted, hiszen a HeloVelo Bike & Cafeban rengeteg kerékpár és kerékpáros kiegészítő vár rád.

Bringázás előtt, vagy bringázás után várunk titeket egy finom kávéval vagy szendviccsel. És mi van még? Kerékpárok. Az egyszerűtől a profi versenygépekig, kerékpár kiegészítők, alkatrészek, ruházat, szemüvegek, sisakok stb.

A kávézóban pedig: prémium kávékülönlegességek, profin elkészített szendvicsek, kézműves chiamagpuding, mascarpone pohárkém, smoothie, sajttorta, csak, hogy a legfontosabbakat említsük. A bringás kávézók szerte a világon egy életérzést, közösséget jelentenek, és mint ilyenben, a négylábú barátoknak is helye van.

Ahogy nálunk is. Mindig örülünk, ha saját négylábú társunk mellett, betéved egy vendég kutyus.

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: