Bolt | SzegedBike

Galéria

SzegedBike
Szeged
Cím:
6724 Szeged, Vásárhelyi Pál u. 16.
Telefon:
+3662710180
Weboldal:

A SzegedBike és a Bicajozz.hu csapata egy családias és baráti hangulatú, jelenleg 10 fős cég. Ennek természetesen része az is, hogy kutyabarát üzlet vagyunk.

Mindig örülünk, ha ügyfeleink magukkal hozzák négylábú barátaikat, és egy kis vidámságot csempésznek a kerékpárjaink közé. Cirka 4,5 év alatt lettünk a régió és Magyarország meghatározó kerékpáros vállalkozása, amely több mint 50 beszállítóval dolgozik. Évente 20.000-nél is több ügyfelet szolgálunk ki és nem kevesebb, mint 3.000 kerékpárt értékesítünk.

Mindenki azért dolgozik, hogy a hozzánk betérő érdeklődőknek a kerékpározással, kerékpár alkatrészekkel, kerékpáros kiegészítőkkel, kerékpár szervizzel, elektromos kerékpárokkal, sportórákkal, túra felszerelésekkel kapcsolatos problémáira megoldást nyújtsunk. Magyarországon egyedülálló szemlélettel, 100%-ban az ügyfél igényeire és problémáira szabott megoldásokat kínálunk.

Részletes tudásanyagokkal támogatjuk a vásárlást megelőző információ gyűjtést, kendőzetlen őszinteséggel tárjuk fel az iparág gyengeségeit, hogy az ügyfeleink ideális döntést tudják meghozni. Segítünk vásárlóinknak, hogy meg tudják érteni és el tudják dönteni mi is számukra az ideális választás! Azt szokták mondani rólunk az ügyfeleink, Magyarország leggyakorlatiasabb kerékpár értékesítő cége vagyunk.

Minden csapattagunk azért dolgozik nap, mint nap, hogy ez így is maradjon.

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: