Vidéki kávézó | Bab Specialty Kávézó

Galéria

Bab Specialty Kávézó
Balatonalmádi
Cím:
8220 Balatonalmádi, Baross G. u. 5-7.
Telefon:
+36302865003

A BAB Specialty Kávézó Balatonalmádi központjában nyitotta meg kapuit 2018 októberében.

A kávézó egyedi tervezésű arculatot és különleges, de családias hangulatú belső teret alakított ki, amely a kutyabarát tulajdonosoknak is lehetőséget biztosít egy remek kávé elfogyasztásához.

A BAB Specialty Kávézóban saját pörkölésű kávénkat kínáljuk, ezt megtűzdeltük prémium minőségű süteményekkel és szendvicsekkel. A kávézó Balatonalmádi frekventált részén helyezkedik el, megfelelő parkolási lehetőséggel és kinti üldögélőkkel. A Bab Specialty Kávézó befogadó képessége maximum 30 fő. Úgy gondoljuk, hogy ez a rendezvényhelyszín más mint a többi. Legfőbb célunk, hogy Megbízóink mosolyogva és elégedetten távozzanak és legközelebb is minket válasszanak!

Szolgáltatásaink:

- Különleges ízvilágú saját pörkölésű kávék

- Party sütemények, design szendvicsek

- Rendezvényhelyszín

- Party szerviz

- Családbarát hely

- Kutyabarát hely

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: