Munkahelye | Céghmester

Galéria

Céghmester
Budapest
Cím:
1154 Budapest, Damjanich János utca 2.
Telefon:
+36202967030
Weboldal:

A Céghmester a mai cég és a középkori céh kifejezések összevonásából jött létre.

Azt jelenti, hogy egyedi igényekre szabva, precízen, jó minőségben végezzük a munkánkat, úgy, ahogy a középkorban a hírneves céhek illetve az ezekben dolgozó mesteremberek tették. A Céghmester küldetése a vállalkozók segítése, ezen belül különösen a mikro- és kisvállalkozások sikeres elindításának és fennmaradásának elősegítése.

Vállalkozásunk 12 irodája nemcsak állatbarát munkahely, ahol kihelyezett etető, itató tálakkal és jutalomfalatokkal várjuk Ügyfeleink kedvenceit, hanem olykor ideiglenes befogadó helyek is olyan bajbajutott állatok részére, akiknek az elhelyezésüket nem tudják megoldani gazdisodásig. Jelenleg is egy cicával töltjük mindennapjainkat a központi irodánkban. Ingyenes chip leolvasó hely, továbbá különböző állatvédelmi szervezetek támogatásában is segédkezünk.

Dolgozóink között vannak állatmentők is, akik a szőrös, tollas, pikkelyes állatokról sokszor erejükön felül gondoskodnak, amihez a cégünk vezetősége és munkatársai is hozzájárulnak.

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: