Budapesti kávézó | Dunapark Kávéház

Galéria

Dunapark Kávéház
Budapest
Cím:
1137 Budapest, Pozsonyi út 38.
Telefon:
+36 1 786 1009

A kávéház 1937-ben került átadásra, mint a főváros legjelentősebb modern stílusú kávéháza. Jelenlegi formájában 2006. szeptemberében nyílt meg ismét.

Minden reggel, friss péksüteményekkel, gőzölgő kakaóval és különleges reggeli kínálatainkkal várjuk kedves vendégeinket. A tavasz beköszöntével elbújhatnak a szürke város zajátóla csupa zölddel körülvett hangulatos teraszon. Mindenkinek ajánljuk a hamisítatlan olasz kávét, a frissenfacsart gyümölcsleveket és könnyu˝, üde limonádékat.

 

A nyári hőségben helyben főzött fagylaltkelyhekkel hűsíthetik magukat. Délben, ebédelni vágyó Vendégeink az A’la Carte étlap mellett válogathatnak napi, valamint Chefünk kéthetente változó ajánlataiból. A délutáni sziesztát megédesíthetik Vendégeink a helyi cukrászatban készülo˝ süteményekkel, mellé kávé-, és forró csokoládé különlegességeinket ajánljuk.

Az esti zongoraszó mellett elkalandozhatnak a mediterrán tájak ízvilágában, feleleveníthetik a hazai ételek egyediségét, találkozhatnak a távol-kelet varázslatos ételkülönlegességeivel és megismerhetik a hagyományos újlipótvárosi konyhát. Ahhoz, hogy megteremtsük a maradandó élményt adó vacsora harmóniáját, előételeinkhez apperitif koktéljainkból tudnak választani. Természetesen a vacsora további fogásaihoz széles borkínálatból válogathatnak, majd a vacsora végeztével a desszertekhez illő borokat, konyakokat valamint digestive koktélokat ajánlunk.

 

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: