Vidéki étterem | Eozin Corso

Galéria

Eozin Corso
Pécs
Cím:
7621 Pécs, Király utca 14
Telefon:
+3620 217 1080

Széleskörű borkínálattal, megújult koktéllappal, valamint a N-Eozinban megszokott grill-ízvilággal és a Corso látványkonyha-hangulatának ötvözetével várjuk kedves vendégeinket!

Sportmérkőzések közvetítése, a hagyománnyá vált quizestek, koncertek, Dj-produkciók, valamint kulturális események gondoskodnak a programkínálat sokszínűségéről. A Színház térre néző panorámával rendelkező felső emeleten lehetőség van zártkörű rendezvények lebonyolítására (szülinapok, céges összejövetelek, osztálytalálkozók, stb.).

Célunk nem más, mint megújult külsővel és belsővel visszahozni a Corso kultikus összejöveteli helyszín mivoltát. Színház előtt-után? Buli előtt? Csak pár ital a barátokkal? Találkozás régi ismerősökkel? Bármikor jó választás! Továbbra is kutyabarát helyként, a megszokott személyzettel, ám új helyen várunk mindenkit sok szeretettel a város szívében, a Színház tér sarkán az Eozin-Corsoban!

Kutyavendégeink:

 

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: