Szálloda | Szépalma Hotel és Ménesbirtok

Galéria

Szépalma Hotel és Ménesbirtok
Porva-Szépalmapuszta
Cím:
Porva-Szépalmapuszta
Telefon:
+3688468888
Weboldal:

Szépalma a Bakony különleges búvóhelye, amely nem csillog, és nem hivalkodik. Falain belül és kívül visszafogott elegancia jellemzi. Luxus helyett békességet és felüdülést kínál. Nem tör babérokra, nem kíván divatos lenni, de üdítő természetességével regenerál, és új energiákkal tölt fel. Pontosan azt kínálja, ami hiányzik a hétköznapjainkból.

 Itt van a pihenés ideje…és itt van a helye is!

Szépalma Hotel és Ménesbirtok***

 

Szépalma Hotel - az Esterházy család egykori ménesbirtokán a Magas-Bakony erdőségeiben, a Kőris-hegy szomszédságában található. Az ide Zircről felvezető kanyargós erdei úton már-már elbizonytalanodunk, hogy jó fele járunk-e, amikor kiérve az erdőből hatalmas karámokban békésen legelésző szürke marhák és lovak látványa fogad bennünket. Magyarország talán legszebb és legeldugottabb birtokára érkezünk. Az egész környék harmóniát, különös, szelíd nyugalmat áraszt. Bár kicsit szokatlan élmény ez a zajos hétköznapok után, de nagyon könnyű lesz megbarátkozni vele…

Ha családi körben, gyermekeink és kedvenc állataink társaságában szeretnénk eltölteni szabadságukat, Szépalmán jó helyen járunk. A hatalmas zöld területeken otthonosan és biztonságban érezheti magát gyermek, szülő, kutya egyaránt. A gondosan rendben tartott farmon láthatunk mangalicákat, szürke marhákat, kutyát, macskát és mókusokat is, de akár a hatalmas traktorokra is felülhetnek a kíváncsi kissrácok.

A birtok és a környező erdő önmagukban is sok érdekes programot kínálnak, de a szolgáltatások kialakításánál tudatosan is törekedtünk arra, hogy vendégeink minél kellemesebben és tartalmasabban tölthessék el idejüket nálunk. 

A szálloda és az Esterházy ménes-birtok az alábbi szolgáltatásokat kínálja vendégei számára: Méneslátogatás, wellness részleg használata, masszázs, kerékpárbérlés, bowling, biliárd, pónilovaglás gyerekeknek, játszószoba, ping-pong terem, asztali foci (csocsó), nordic walking botok, gps-túrakészülékek, szánkók, sífutó lécek, erdei tornapálya, outdoor kötélpálya, játszótér.

Kutyás programok:

Túrázás kutyával

Gazdiként keresve sem találna jobb programot, mint együtt kirándulni kutyájával. Mi már bejártuk a környéket - tegye meg Ön is! Ajánlhatunk egy-két útvonalat?

Szállodánk környékén csodálatos erdei utakon túrázhat kutyájával. GPS-készülékeinkbe rögzítettük a környező erdők útvonalait, így Önnek elég csak jelezni a recepción, hogy hány órát szeretne kutyájával barangolni, s kollégáink már mutatják is a lehetséges útvonalakat. 

Kincskeresés kutyával

Örömet szeretnénk okozni: az együttbarangolás, a közös élmények, a kutyával eltöltött szabadidő örömét. Keressen kincset kutyájával együtt!

Ezúttal kutyás ajándékot rejtettünk a dobozba, melyet nem csak megkeresni élmény, hanem tartalmát elfogyasztani is! A doboz rejtekhelyét GPS pontok határozzák meg. 

 

Várjuk szeretettel Szépalmán!

Szobák és lakosztályok száma:

Egyágyas szobák: 4 db
Kétágyas szobák: 25 db
Lakosztály a szállodában: 7 db
Lakosztályok az Eszterházy birtokon: 2 db

Családi apartmanok a Lovas Ligetben: 4 db

Mozgássérültek számára alkalmas szoba: 2 db

 

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: