Üzletközpont | Budagyöngye Bevásárlóközpont

Galéria

Budagyöngye Bevásárlóközpont
Budapest
Cím:
1026. Budapest Szilágyi Erzsébet fasor 121.
Telefon:
+3612750855

A Budagyöngye nem csak Buda első bevásárlóközpontja volt, de az első kutyabarát üzletközpont is.

A Budagyöngye 1994-ben, Buda első bevásárlóközpontjaként nyitotta meg kapuit. Az átriumszerű kialakítás és a kis alapterületű üzlethelyiségek a hajdan itt álló Budagyöngye Piac családias, barátságos hangulatát idézik. A négyszintes, közel tízezer négyzetméteres bevásárlóközpontban jelenleg 120 üzlet várja vendégeit áruival, szolgáltatásaival. 

A Budagyöngye Bevásárlóközpontot a kezdetektől az igényes környékhez igazodó különleges áruválaszték, vásárlóbarát üzletpolitika és folyamatosan megújuló árukínálat jellemzi, amit a rendszeres akciók és árengedmények tesznek még vonzóbbá. A vásárlók háziállataikkal is látogathatják a Budagyöngyét ahol kedvencük számára állatpatika és eledel bolt is megtalálható. Az üzletházban őrzött mélygarázs szolgálja az autóval érkező vendégeink kényelmét. A Budagyöngye közösségi terei és mosdói akadálymentesek, így babakocsis és kerekes székes vásárlóink számára is kényelmesen elérhetők.

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: