Budapesti étterem | Attaboy Streat Food Bistro

Galéria

Attaboy Streat Food Bistro
Budapest
Cím:
1075 Budapest, Síp utca 4.
Telefon:
+3617922222
Weboldal:

Ez egy régen használatos kifejezés, ma már csak ritkán fordul elő az angol köznyelvben. Legtöbbször regényekben vagy régi filmekben találkozhatsz vele, na meg egyszer Saul Goodman száján is kicsúszott a Breaking Bad-ben. A "That’s a boy" (ez aztán a srác!) szófordulatból ered, ami akkor hangzott el, ha valaki kimagaslóan oldott meg egy feladatot.

Így már érthető, miért ezt a nevet választottuk, hiszen ha ízekről van szó, mindent az attaboyság elérése érdekében teszünk! Csak a legmagasabb minőségű alapanyagokat használjuk, ezért lesznek gyorsételeink egészségesek! Az ízekkel pedig úgy játszunk, hogy a végeredmény mérhetetlenül finom legyen. Figyelünk a különféle extra igényekre is: a diétás étrendet követőtől egészen a hedonistáig, senki nem távozik tőlünk éhesen! Palettánkon megtalálod a klasszikus ízeket, de néhol rendesen elengedtük a fantáziánkat, ilyenkor született az igazán sajátos Attaboy ízvilág.

Szeretnénk, hogy miután végeztél, Te is azt mondhasd, hogy “Srácok, ez nagyon adta!”

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: