Vidéki étterem | N-Eozin Grillterasz & Kultúrpark

Galéria

N-Eozin Grillterasz & Kultúrpark
Pécs
Cím:
7624 Pécs, Esze Tamás utca 3.
Telefon:
+3630 383 4531

Pécs szívében, a várfal mentén található a N-eozin grillterasz és kultúrpark. Nevéhez híven gazdag kínálattal rendelkezik BBQ és grillételek terén.

A fűszeres sertéstarjától kezdve, a plejskavica lepényen át, egészen a tintahalig válogathatunk az étlapon. Hétvégente különböző DJ-ket hallgathatunk, vagy épp akkusztikus élő zene mellett költhetjük el a vacsoránkat. A széles és minőségi borkínálattal rendelkező terasz részben a látványos panoráma miatt népszerű esküvői helyszín, előnye továbbá, hogy maximálisan kutyabarát. A változatos programkínálat részeként élő sportközvetítéseket is nézhetünk, vagy az idei szezon újdonságára, a csütörtöki latin estekre látogathatunk el. 

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: