Vidéki étterem | Paletta Keszthely

Galéria

Paletta Keszthely
Keszthely
Cím:
8360 Keszthely, Vitorlás sétány 20
Telefon:
+3670 4317413

A Keszthelyi Yachtkikötőben 2016 áprilisában nyitottuk ki kapuinkat. Különleges miliő, a Bataton, a hajók árbócai és rengeteg zöld ideális helyszín egy a helyi értékeket és hagyományainkat innovatív módon ötvöző bisztró számár. A kikötő hatalmas udvara és a bisztró játékai igazi paradicsom a gyerekeknek is.

A Palettában gondosan válogatott helyi alapanyagokból készült bisztró ételeket kóstolhatsz: különleges Burgereket, Parasz'Tapaszt, vagy például a marhalábszár pörköltünket (balatonfenyvesi Angus Ossobucoból), de nálunk a vasárnapi ebéd éppúgy hagyomány mint otthon! A fogások mellé a BalatoniKÖR legszebb borai közül válogattuk a tételekt. A Bezerics Dani által megálmodott hely sok embert tud megszólítani. 

Érdemes betérni hozzánk egy illatos kávéra, vagy desszertre, egy reggelire, vagy finom ebédre, egy különleges hangulatú vízparti vacsorára és akár csak egy esti borozásra. Péntek esténként élőzenével, szombat esténként DJ zenei aláfestéssel, majd hajnalig tartó TetőTerasz partyval várunk titeket. A Palettában kicsik és nagyok egyaránt jól érezhetik magukat és a házi kedvenceket sem kell otthon hagyni.

Borkóstoló: egyeztetett időpontban Daniék családi pincéjének, a Bezerics Borháznak a boraiból tartunk kóstolót, tűzoltó falatkákkal (alma, sajt, házi kenyér) és szódavízzel.

Vinotéka: a Bezerics borokat nem csak a borkóstoló alkalmával, hanem a teljes nyitvatartásunk alatt megvehetitek pinceáron!

Reggelizz Erikánál: indítsd a napod tökéletesen és regelizz nálunk úgy , mint otthon. Ne feledd: Erika vár!

déliDELI: minden hétköznap 11.30-tól 14.30-ig 2 fogásos napi ajánlatokkal, a másra vágyóknak pedig burgerekkel és további déliDELI klasszikusokkal készülünk.

Bisztró: egész héten "A4es" rendszeresen változó étlappal és táblával nyomjuk a bisztrót.

Vasárnapi ebéd: minden vasárnap déltől délután 3ig hagyományos 3 fogásos vasárnapi ebéddel várunk.

Fridays night Live: péntek esténként élőzenével várunk a jazz koordináta-rendszerében.

Szombat esti HÁZ: DJ zenei aláfestéssel majd hajnalig tartó bulival várunk a TetőTeraszON.

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: