Bolt | Szerelvénybolt Dunakeszi

Galéria

Szerelvénybolt Dunakeszi
Dunakeszi
Cím:
2120 Dunakeszi, Pallag u. 11
Telefon:
+361 2200469

A legkutyásabb Szerelvénybolt… ahol nem kell kutyafuttában dönteni.

Állatbarát csapatként tudjuk, hogy mennyire fontos, és nem mindig egyszerű a kutyás gazdiknak a programok megszervezése, hisz nem mindig adottak a feltételek és lehetőségek, hogy mindenhova magukkal vihessék kedvencüket. Büszkék vagyunk rá, hogy a hozzánk érkezőknek, nem kell otthon hagyniuk négylábú kedvenceiket sem. Tudjuk, hogy az otthonunkba szükséges technikai eszközök pl. kazánok, radiátorok vagy épp szaniterek kiválasztása, esetleg a tökéletes csempe vagy padló megtalálása nem megy egyik pillanatról a másikra, ehhez idő kell. A kutyusok pedig nem szeretnek túl sok időt távol tölteni gazdájuktól. Épp ezért üzletünkben a négylábúkat különös szeretettel és friss vízzel várjuk a nézelődő gazdikkal karöltve.

Dunakeszi üzletünkben nemcsak eladóink, de Rubi kutya, „tiszteletbeli munkatársunk” is várja a játszópajtásokat.

Kollégáink olyannyira nem bírják négylábú segítőtársak nélkül a munkát, hogy, Rubi kutya szabadsága alatt is megpróbálták őt „saját kezűleg” pótolni. :)

A Szerelvénybolt Kft. lassan 25 éve szállítja az épületgépészeti megoldások teljes palettáját vásárlóinak és nagykereskedő partnereinek. Ha építkezésről vagy felújításról van szó, nálunk mindent megtalál, kezdve a fűtési rendszer kiépítéséhez szükséges kazánoktól, a csőrendszereken át egészen a radiátorokig és konvektorokig. Lehet szó fürdőszoba felújításról is, amihez a meleg vizet biztosító bojlerektől kezdve a szanitereken át egészen a csempe és padló burkolatokig, minden egy helyen beszerezhető. A legnagyobb márkák (Vaillant, Ariston, Hansgrohe, Ravak stb.) minőségi termékeit forgalmazzuk kedvező áron, melyekre minden esetben garanciát is vállalunk.

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: