Szálloda | Dráva Hotel Thermal Resort****

Galéria

Dráva Hotel Thermal Resort****
Harkány
Cím:
7815 Harkány, Bartók Béla 1.
Telefon:
+3672 580980
Weboldal:

A város legromantikusabb négycsillagos szállodája, a Dráva Hotel Thermal Resort**** közvetlenül a Harkányi Gyógy- és Strandfürdő mellett, kalandos, csendes, nyugodt, zöld környezetben várja kétlábú és négylábú vendégeit.

A hotel számtalan szobatípussal, kirándulási, kalandozási lehetőséggel, wellness és gasztro szolgáltatással segít Önöknek a kikapcsolódásban, élmény gyűjtésben. A wellness részleg 160 nm vízfelülettel, izgalmas masszázs szolgáltatással, vízi élmény elemekkel, szaunavilággal, rabolja el Önöket. A hotel szolgáltatásain kívül Pécs kulturális kínálata, a napsütötte Villányi hegy, a bazilikai ranggal rendelkező Máriagyűdi gyönyörű templom, az Ős Dráva látogatóközpont, Siklósi vár és a számtalan elismeréssel büszkélkedő villányi borok évente legalább egyszer ide csábítják Önt.

Szállodánk állatbarát, így a kisállattal érkező vendégek számára egyaránt elérhető minden szobatípus, még az apartmanok is.

Kutyabarát szolgáltatások a Dráva Hotel Thermal Resort****-ban:

- Kutyabarát szobák

- Kutyajátékok (labda, frizbi)

- Doggy Pick Up igénylési lehetőség

- Ajándék jutalomfalat

- Itatótál

- Prémium finomságok

- Nyakörv, póráz a sétákhoz

- Erdei túrák, kirándulási lehetőségek

- Biciklikölcsönzési lehetőség – sport a kedvencünkkel

Foglaljon most egy „Állati” hétvégét a Dráva Hotelben!

A csomagajánlatról bővebben olvashat weboldalunkon  vagy kérjen információt kollégáinktól a nap bármely szakában a +36 72 580 980 telefonszámon, vagy járja be a hotelt virtuálisan: http://www.open360.net/vt/drava/

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: