Cukrászda | Naspolya Nassolda

Galéria

Naspolya Nassolda
Budapest
Cím:
1061 Budapest, Káldy Gyula utca 7.
Telefon:
+36 70 380 8407
Weboldal:

A Naspolya Nassoldát 2014 decemberében nyitottuk meg az ország első nyers-vegán cukrászdájaként és “nassoldájaként”. Nyitásunk legelső pillanatától fogva kutyabarát hely vagyunk, szívesen látjuk kettő- és négylábú vendégeinket egyaránt! A Naspolya kutyabarát vendéglátóhely és munkahely egyben, a kutyagazdi munkatársaink behozhatják dolgozni is kedvenceiket.

Vegán, vagyis kizárólag növényi alapanyagokat felhasználó cukrászdaként nem kérdés, hogy az állatvédelem a világszemléletünk része.

Tej-, tejtermék-, glutén-, szója- és tojásmentes termékeink a nyers-vegán konyha elvárásainak megfelelően, sütés nélkül nélkül készülnek – kizárólag friss és természetes alapanyagokból. A mi hozzávalóink az ízletes friss és aszalt gyümölcsök, a zöldségek és magvak, sem művi édesítőket, ízfokozókat, állományjavítókat nem használunk. Alapanyagaink kb. 80%-a ökológiai gazdálkodásokból származik, és amit csak lehetséges, közvetlenül a termelőktől szerzünk be.

Desszertjeinkkel igazi süteményízeket szeretnénk megidézni a lehető legegészségesebb módon, vitaminokkal, éltető tápanyagokkal tele.

Látogass el hozzánk, nálunk a gasztronómiai élményeket a tested is meghálálja!

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: