Munkahelye | SUHANJ! Fitness

Galéria

SUHANJ! Fitness
Budapest,
Cím:
1136 Budapest, Tátra utca 6.
Telefon:
+36 30 211 7278

A teljes mértékben akadálymentes, integrált SUHANJ! Fitness 2016-ban nyitotta meg kapuit a Jászai Mari tértől 100 méterre. Az országban egyedülálló edzőtermünk 500 m2-en várja vendégeit csoportos órákkal, erősítő- és kardiogépekkel, szaunával, masszázzsal, profi személyi edzői
csapatával.

Az akadálymentesség hazánkban egyedülálló módon nem csupán a bejáratot, mosdóhelyiséget jelenti, tágas tereinkkel, domború teremrajzunkkal, akadálymentes recepciós pultunkkal is figyelünk ép- és fogyatékkal vendégeink igényeire, folyamatosan alakítjuk órarendünket, bővítjük szolgáltatásainkat, gyermekes vendégeink számára baba-mama tornát szervezünk. És természetesen gondolunk azokra is, akik négylábú társukkal érkeznek, legyen szó segítőkutyáról vagy vendégeink hűséges barátairól, akiket nem akarnak otthon hagyni az edzés idején, vagy a munkaidő alatt. Munkatársaink nagyrésze maga is kutyatartó, kedvenceik rendszeres vendégei, segítői a hétköznapi rutinunknak. Hatalmas segítség és könnyebbség számunkra, hogy teljesen természetes, hogy kutyánk a napunk részese, lábunk mellett szuszog, és ha eljön a séta ideje, kivihetjük, hogy elvégezze a dolgát.

Nézegessétek az Instagramon #suhanjfitness hashtag alatt található vidám képeket, amelyeket vendégeink és munkatársaink posztoltak kedvenceikkel, és szavazzatok a SUHANJ! Fitness-re, mert mi 100% kutyabarát munkahely és edzőterem vagyunk.

 

A képen személyi edzőnk, Hepp Gréti nyújt  az egyik recepciósunk, Janka vizslájával, Fügével, aki profi a gyakorlatokban.

A társadalmi vállalkozásként működő teremben megváltozott munkaképességű dolgozókat is foglalkoztatunk.

Ép és fogyatékkal élők számára egyaránt szervezünk készség-, mozgásfejlesztő foglalkozásokat. Edzéseink is integratívak, órarendünket is így alakítjuk ki, az órákat tartó edzők is speciális felkészítést kapnak, hogy megfelelő szolgáltatást tudjanak nyújtani a fogyatékkal élő emberek számára is. Vannak  olyan edzéseink is, melyeket sérült sportolók tartanak - ép vendégeinknek is.

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: