Üzletközpont | AsiaCenter család- ás állatbarát bevásárlóközpont

Galéria

AsiaCenter család- ás állatbarát bevásárlóközpont
Budapest
Cím:
1152 Budapest, Szentmihályi út 167-169.
Telefon:
+361 688 8824
Weboldal:

Az AsiaCenter népszerű állatbarát bevásárlóközpont, amely 2016. február 14-én nyitotta meg kapuit az állattal érdekező látogatók előtt.

A bevásárlóközpont közel 400 üzlettel, ingyenes parkolással és szolgáltatások sorával áll a vásárlók rendelkezésére. Az AsiaCenter belső felmérése szerint mára látogatóinak körülbelül 10%-a érkezik házi kedvenccel elsősorban kutyákkal a bevásárlóközpontba. A jól nevelt kutyusok természetes részévé váltak az AsiaCenter napi életének.

A mozgólépcsőknél figyelemfelkeltő matricákkal vigyázzuk a kedvencek épségét, állatbarát házirendünk (kattints ide) megtalálható a honlapunkon és az épületben kifüggesztve egyaránt. Az AsiaCenter üzletein nincsen állatbarát matrica, mivel nálunk az alapvető hozzáállás, hogy üzleteinkben is szívesen látják a kedvenceket. Azon üzlethelyiségek jelölik magukat külön matricával, amelyek ezt valamilyen ok miatt nem engedélyezhetik. Az AsiaCenter itatókat helyezett el a bejáratoknál, valamint az éttermi területen is kijelölt egy elkülönített, néhány asztalból álló részt, ahová a gazdik kedvenceiket is magukkal vihetik.

A Keleti Szárny földszintjén a „Kedvencek Korzóján” állatot és gazdit egyaránt vár az állateledel és felszerelés üzlet, egy horgász- és terrarisztika szaküzlet, valamint egy állatpatika. A Kedvencek Korzójáról készült humoros PR film bejárta a közösségi médiát, a Facebookon 152 ezer embert ért el.

Állatbarát tevékenység:

A központ lelkes támogatója az állatbarát rendezvényeknek. Az így kutya- és macskakiállításoknak, adománygyűjtéseknek, állati tematikájú családi- és gyermekprogramoknak. Partnereink a Rex Kutyaotthon Alapítvány, az Ebremény Kutyavédő Egyesület, a Felis Hungarica, a Hungária Dobermann Klub és a Spániel Tenyésztők Egyesülete, a Kanga Alapítvány és a Kutyabarát.hu. Az AsiaCenterben vakvezető- és segítőkutyák kiképzése is rendszeresen zajlik.

2017.október 14-én az AsiaCenter ingyenesen biztosította a helyszínt a Rex Alapítvány és a SUST által szervezett Felelős Állattartás Konferenciának, amely a Rex más rendezvényeivel egyetemben a felelős állattartási kultúra hazai fejlődését szolgálta. Fókuszában a kutyák és macskák testi és lelki problémái és azok kezelése álltak, továbbá nagy hangsúlyt kapott az ivartalaníts fontossága.
 

Az AsiaCenter családi „gyermeknap” rendezvényét AsiaCenter Állati Kölyöknap névre keresztelte át 2017-ben és tematikáját is az állatok köré építette, hogy ezzel támogassa a gyermekek felelős állattartásra való nevelését. 

Fontos továbbá, hogy az AsiaCenterben nem csak a bevásárlóközpont, hanem az iroda terület is állatbarát. A vezetőségi irodákban, illetve a bérelt iroda helyiségekben 4-6 kutya tartózkodik napi szinten.

 

Megtiszteltetés számunkra, hogy az AsiaCenter október 7-én átvehette a 25. éves Rex Kutyaotthon Alapítvány elismerését.
 
 
Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: