Panzió/vendégház | Öko-Park Panzió, kemping és kalandpark

Galéria

Öko-Park Panzió, kemping és kalandpark
Szarvaskő
Cím:
3323 Szarvaskő, Borsod út 9
Telefon:
+36 36 352 201

Az Öko-Park® Panzió, Kemping és Kalandpark - Magyarország első minősített allergénmentes szálláshelye a Bükki Nemzeti Park szívében!

„Unod már, hogy kedvencedre ferde szemmel sandítanak a szállás elfoglalásakor? Szeretnéd, ha végre őt is Vendégként kezelnék és nem koloncként? Akkor jó helyen jársz! 

2016 kutyabarát panziója nem csak kialakításban, de személyzetében is kutyarajongó! Gyere el a több mint 5 000 m2 alapterületű, ősdiófákkal parkosított Öko-Parkba és engedd szabadjára kedvencedet! Prémium minőségű táp, ivóvíz, kutya-zuhany, kutya pokróc, kutyabarát társaság vár Titeket!

Az Öko-Park® Panzió, Kemping és Kalandpark - Magyarország első minősített allergénmentes szálláshelye - Szarvaskőben a Bükki Nemzeti Park szívében egy idillien szép, erdők és hegyek övezte érintetlen völgykatlanban fekszik.  
Az Öko-Park büszke viselője az Európai Ökocimke, a Magyar Szállodaszövetség Zöld Szálloda minőségbiztosítási elismeréseinek illetve Családbarát, Idősbarát és Kutyabarát címeire is.

Szubalpin klímával, változatos élővilággal, védett növényekkel, különleges ásványokkal a Szarvaskői várrom és az Eger-patak ölelésében Eger mellett 10 km-re várja a természet szerelmeseit négylábú útitársaikkal. 
Az Öko-Park Panzió 13 szobájában összesen 35 fő számára kínál kényelmes és egészséges elhelyezési lehetőséget. 

A Recepció és a Drinkbár éjjel-nappal rendelkezésre áll, túralehetőségekről, menetrendekről, látnivalókról, nyitvatartási időkről informálja a Vendégeket. 
Az Öko-Park teljes területén a szélessávú, vezeték nélküli internet (WiFi) biztosított.

Gyermekek számára a fajátszótér, homokozó, lengőteke, ping-pong, társasjátékok nyújtanak szórakozási lehetőséget a biztonságosan elkerített Öko-Parkban.  
A Parkban a kutyusok felhőtlenül játszhatnak gazdáikkal, távol a tiltó tábláktól. A panzió és a kemping teljes területén szelektíven gyűjtjük a hulladékot. 
A panzió épületében természetes, helyi alapanyagokból épített szauna áll az egész napos kirándulásban elcsigázott Vendégek rendelkezésére, valamint előzetes egyeztetés után helyben van lehetőség masszázsra. 
Igény esetén előre leegyeztetett időpontban túravezetést is biztosítunk!

Az Öko-Park panzió a csomag ajánlatokból sem hagyja ki a kutyusokat. Vannak kifejezetten kutyabarát csomagok, amelyek jelentős kedvezményt biztosítanak a kedvenceknek.

Az  Öko-Park® Panzió- Kemping és Kalandpark SZÉP kártya és bankkártya elfogadóhely.

Ne hagyd otthon kedvencedet, eljött a közös kalandok ideje!

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: