Munkahelye | Café Design BTL Ügynökség

Galéria

Café Design BTL Ügynökség
Budapest
Cím:
1016 Budapest, Naphegy u. 21
Telefon:
+361 7004446
Weboldal:

A Café Design kutya egy hely. :)

Az egész 2016. december 26-án kezdődött, mikor kollégánk ideiglenesen befogadott egy 2 hónapos kutyakölyköt a Füzesabonyi Állatvédő Alapítványtól (óriási köszönet, hogy megmentették nekünk!).

Elneveztük Kiskutyának, hogy a leendő „szülő” szabadon gravíroztathasson bilétát, és választhasson nyakörv-esőkabát kollekciót. Találtunk neki gazdát- többet is-, de titkon reméltük, hogy nálunk marad. Így is lett, két sikertelen ’gazdisodás után megszavaztuk, hogy a kutyagyerek marad! Hivatalos- anyakönyvezett nevén Kiskutya (!) két kollégánk teljes értékű 'puhabundájú, bújócska királynő családtagja lett, és azóta minden nap velünk dolgozik.

Lelkesen üdvözöl, puszit oszt vagy megölel, sokat mosolyog, a design-ról pedig már konkrét, innovatív, négy lábon álló elképzelése van.

Volt már fotózáson, forgatáson, munkavédelmi előadáson, rengeteg meetingen és csapatépítőkön.

A legjobb munkaerőnk, imádjuk, főleg ha hozza a „kutyabarátait”!

Mindennapjaink Kiskutyával:

 

 

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: