Üzletközpont | Győr Plaza

Galéria

Győr Plaza
Győr
Cím:
9024 Győr, Vasvári Pál út 1/A
Telefon:
+3696 413863
Weboldal:

Sokaknak nagy segítség mostantól, hogy kedvenceiket Győrben sem kell kikötni vagy az autóban hagyni, ha egy-két ügyet gyorsan el szeretnének intézni.

A régióban így fontos és kiemelkedő szerepet vállal a Klepierre csoporthoz tartozó pláza, akinek a kutyabarát.hu is szakmai segítséget nyújtott az előre lépéshez.

A jövőben kutyás rendezvények is várhatóak, és helyi kutyás civil szervezeteket, menhelyeket is támogat majd a csoport. A pláza közös terein pórázon tartott kutyával lehet közlekedni, az üzletek listáját pedig itt megtaláljátok:

Lachmann Anno 1886

OREX ÓRA-ÉKSZER

Papír Kontúr

Arnold Gold

Devergo

BioTechUSA Shop

CCC Cipő

Cosmos City

Notebook.hu

Vodafone

Yess

Masca

Premiére bőrdíszmű

Profession Hajvágószalon

Valeri

Retro Outlet

Soltron Szolárium

Természetesen a házirend szerint csak jól szocializálódott, parancsszavakra hallgató, tiszta, egészséges kutyát lehet behozni a Bevásárlóközpont területére, valamint kérik, hogy a gazda a kutya oltási könyvét tartsa magánál.

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: