Budapesti kávézó | Premier Kultcafé

Galéria

Premier Kultcafé
Budapest,
Cím:
1085 Budapest, Üllői út 2-4. // Baross utca 1.
Telefon:
+36302511443
Weboldal:

Fogyatékosság- és kutyabarát kávézó és kulturális központ megváltozott munkaképességű munkavállalókkal. 

A Premier Kultcafé ingyenes mikrochip-leolvasó hely is és örömmel adunk otthont kutyás rendezvényeknek is, szerveztek már nálunk programot vizslamentők, de más rendezvényeken is gyakran fordultak meg kutyások. :) 

A Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány munkehelyteremtési programja keretében egyedülálló fogyatékosság-barát kávézó és kulturális központ nyitotta meg kapuit az egykori Vörösmarty mozi helyén. Erre számíthatsz nálunk: MOZI, KULTURÁLIS ÉS ZENEI RENDEZVÉNYEK, INTEGRÁCIÓS PROGRAMOK, KÁVÉZÓ, BÁR, CSERPES PÉKSÉG és még sok más!Bejárat a Baross utca 1. szám felől is! 

Kerekesszékkel érkező vendégeink a Baross utca 1. szám felőli bejáraton keresztül tudják akadálymentesen megközelíteni a helyszínt.

Mozgáskorlátozott parkolóhely az Üllői út 1. számnál, a bankfiók előtt található.

 

 

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: