Cukrászda | Anjuna Ice Pops

Galéria

Anjuna Ice Pops
Budapest
Cím:
1024 Budapest, Lövőház utca 24.
Telefon:
+3630 768 7758
Weboldal:

2016 májusában nyitottak, az országban egyedüliként Paletát (saját készítésű jégkrémet) készítenek és árulnak. Az, hogy mindkét vendéglátóegységük kutyabarát lesz, nem is volt kérdés, hiszen a tulajdonosok megszállot kutyások. Jövő nyáron reményeik szerint saját készítésű mogyoróvaj-banán jégkrémmel fogják hűsíteni a hozzájukk ellátogató négylábúakat.

A nyári hőség a menhelyi kutyákat is megviseli. Az Anjuna Ice Pops ezért rájuk is gondolt: az Elek-Ágh menhelyre látogattak el, hogy az ott élő állatoknak is jusson egy falat nyár – mégpedig az egészéges fajtából. A jégkrémek természetes alapanyagból készülnek, mindegyik glutén-, laktóz- illetve tejmentes, így a menhely lakóinak csak egy feladata maradt: felfrissülni és élvezni a nyár egyik finom összetevőjét.

 

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: