Panzió/vendégház | Gyékényes-Vízpart

Galéria

Gyékényes-Vízpart
Gyékényes
Cím:
8851 Gyékényes, József Attila utca 96.-98.
Telefon:
+3620 3708851

Gyékényesen, Somogy és Zala megye határánál, közel a horvát határhoz találhatóak házaink, amelyek nyugodt, csendes környezetben helyezkednek el.

Mindegyik házunk közvetlenül, a vízparton fekszik, emellett saját csónakkal, kerti bútorokkal, grillezési és bográcsozási lehetőséggel rendelkeznek. Házaink ikerházak, de teljesen különállóak. Ikerházaink (kék és narancssárga, illetve piros és zöld) közös kapubejáróval rendelkeznek, de a ház előtti közös részt leszámítva, ezek is különállóak. Így az sem okoz problémát, ha egy időben több kutyus is tartózkodik nálunk.

A ház felosztása: az emeleten található két szoba, mindegyik szobában egy francia ágy és egy egyszemélyes ágy található.

A földszinten van a fürdőszoba és az amerikai konyha, az előtérben pedig két egyszemélyes ágy található. Ezt főleg horgászok illetve idősebb vendégeink szokták használni. Házaink összkomfortosak, így tavaszi és őszi időszakban is ideális pihenési helyszínek.

Gyékényesen nem csak fürödni és horgászni, de aktív kikapcsolódást jelentő sportokra is lehetőség van. A faluban található wakeboard pálya, illetve a kristálytiszta vizű tóban a búvárkodás élménye is megtapasztalható.

 

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: