Budapesti étterem | Kolette Bistro

Galéria

Kolette Bistro
Budapest
Cím:
1052 Budapest, Károly körút 26
Telefon:
+36 30 911 1480
Weboldal:

Az orosz és a francia konyha különleges találkozása

A 19. század végén az orosz nemesség körében divat lett, hogy francia szakácsokat alkalmazzanak, akik megbolondították a hagyományos orosz ételeket. A két kultúra találkozásából olyan végtelenül változatos új ízek születtek, amelyeket a világon mindenütt örömmel kóstolnak. 

A Kolette mindenkit szeretettel vár, aki szívesen megízleli a mai modern Moszkva gasztronómiai újdonságait. Remekül elkészített ételeket tálalnak fel, és itt, ebben a barokkos, vendégszerető környezetben mindenki megízlelheti, milyen csodás összhangban egyesül a francia és az orosz konyha.

Szenvedélyük az olyan gasztronómia, amely jóval több élményt nyújt, mint a pusztán finom étel, és leghőbb vágyuk, hogy mindnyájan érezzék vendégszeretetüket. És imádják a kutyákat! :)

 

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: