Cukrászda | Kedvenc Nassolda

Galéria

Kedvenc Nassolda
Veszprém
Cím:
8200 Veszprém, Egyetem u. 14.
Telefon:
+3688 738391

A Veszprémi Egyetem Központi kollégiuma mellett frissítő vízzel, jutalomfalattal és játékkal várjuk a kutyusokat, gazdáikat pedig egyedi kínálatunkkal és az otthon kényelmével.

Kézműves finomságainkat nagy odafigyeléssel és minőségi alapanyagokból készítjük, hogy az egészség és az ízélmény harmóniában legyen.

Cukorbetegek és ételérzékenyek is fogyaszthatják tortáinkat, csokoládéinkat, joghurtjainkat vagy más aktuális nasijainkat. 

Kávédat kérheted házi készítésű Kókusz-, Kesu- vagy Törökmogyoró tejjel, de ha koffeinmentes élvezetre vágysz kuporodj le a kanapéra egy pohár forró Kakaós kesu-kókusz tejjel. 

Minden termékünk glutén-, tej-, finomított cukor-, tojás- és szójamentes.

Emellett Kutya barátságosak vagyunk! :D 

Frissítő vízzel, jutalomfalattal, játékkal és sok simogatással várjuk a kutyusokat, gazdáikat pedig egyedi kínálatunkkal és az otthon kényelmével.  

 

 

Tegyél Te is a hazai felelős kutyatartás népszerűsítéséért! Támogatóként kiemelt szerepet vállalhatsz egy egyedülálló kezdeményezésben, egy olyan társadalmi ügyben, amely több, mint 3 millió embert érint Magyarországon, részese lehetsz egy összetartó közösségnek, ahol a kutyabarát filozófia központi szerepet játszik. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: