Cukrászda | Kedvenc Nassolda

Galéria

Kedvenc Nassolda
Veszprém
Cím:
8200 Veszprém, Egyetem u. 14.
Telefon:
+3688 738391

A Veszprémi Egyetem Központi kollégiuma mellett frissítő vízzel, jutalomfalattal és játékkal várjuk a kutyusokat, gazdáikat pedig egyedi kínálatunkkal és az otthon kényelmével.

Kézműves finomságainkat nagy odafigyeléssel és minőségi alapanyagokból készítjük, hogy az egészség és az ízélmény harmóniában legyen.

Cukorbetegek és ételérzékenyek is fogyaszthatják tortáinkat, csokoládéinkat, joghurtjainkat vagy más aktuális nasijainkat. 

Kávédat kérheted házi készítésű Kókusz-, Kesu- vagy Törökmogyoró tejjel, de ha koffeinmentes élvezetre vágysz kuporodj le a kanapéra egy pohár forró Kakaós kesu-kókusz tejjel. 

Minden termékünk glutén-, tej-, finomított cukor-, tojás- és szójamentes.

Emellett Kutya barátságosak vagyunk! :D 

Frissítő vízzel, jutalomfalattal, játékkal és sok simogatással várjuk a kutyusokat, gazdáikat pedig egyedi kínálatunkkal és az otthon kényelmével.  

 

 

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: