Munkahelye | Bio Kutyakozmetika Hálózat

Galéria

Bio Kutyakozmetika Hálózat
Budapest
Telefon:
+3620 3527127

Önzetlen odaadásukért és hűségükért a nagylábú családtagjaink számára olyan szalonokat szerettünk volna létrehozni, ahol a kutyusokat a legtisztább natúr- és bio termékekkel fürdetik és ápolják.

Nem is volt kérdés számunkra, hogy kutyabarát munkahely is  legyünk egyben!

Mivel a legtöbb hagyományos szerben található összetevők bőrproblémát okozhatnak és károsíthatják kedvencünk egészségét, így elengedhetetlennek tartjuk, hogy a rendszeresen kozmetikába járók ne legyenek kitéve ilyen hatásoknak. Tovább gondolva ötletünket elhatároztuk, hogy nem csak a kozmetikákban általában használt vegyszeres termékek mellőzésére fogunk nagy hangsúlyt fektetni, hanem a hálózatunkhoz csatlakozott kozmetikusok biztonsági és elsősegély oktatására is, hogy tudd, kedvenced a legbiztonságosabb és legmegbízhatóbb kezekben van. A Bio Kutyakozmetikák dolgozói az oktatáson felül szigorú ellenőrzésen mennek keresztül, hogy a vendég valóban a legjobbat a legjobb minőségben és legbiztonságosabb módon kapja. 

Ismerkedj meg üzleteinkkel, KATTIINTS IDE

Az Év Kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik üzletükben, illetve weboldalukon díjukat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra. RÉSZLETEK

Kiemelt támogatók:


Partnereink:

A pályázat kiírója és szervezője: